	Sunday, June 15					Intention: Be Pre	epared						
Start Time	End Time	Duration	ResLife	Program	Community Care	Health & Wellness	J-Team	Media	Logistics	Arts	Faculty		
8:30 AM	9:10 AM	40 min				Breakfast (col	ld)						
9:15 AM	10:00 AM	45 min				Final Office Prep - trash out	, hallways clear						
10:00 AM	11:15 AM	1hr 15min		Leade	rship, Arts Mentors, Nurs	ses, Community Care: Routine Saf	fety and Crisis Respon	se <b>(Jay)</b> - WCR					
11:15 AM	11:30 AM	15 min			Welcome Resp	, ponsibilities - WESTI <b>(Samantha)</b> -	WCR			Individual			
11:30 AM	12:00 PM	30 min		Leadership Walk & Talk ( <b>Jay &amp; Samantha</b> ) - WCR									
12:00 PM	1:00 PM	1 hr	Zoom with Avi			Individual W	/ork Time/Team Meeting	s		•	•		
1:00 PM	1:45 PM	45 min				Lunch - CO							
1:55 PM													
3:00 PM	3:45 PM	45 min	Empathy 8	Accountability ( <b>Samant</b>	<b>ha</b> ) - Library			ntability ( <b>Samantha</b> ) - prary		Set Up	Visit Arts		
4:00 PM	4:30 PM	30 min	UH First Night Floor Meetings <b>(Samantha)</b>	Individual Work Time	Meet with Jay	Set up spaces	Individual Work Time	Individual Work Time	Airport	Spaces	Spaces		
4:30 PM	5:15 PM	45 min	Individual Work Time		Individual Work Time	Department meeting		Meet with Sam			ors & Faculty eting		
5:15 PM	5:45 PM	45 min			Welcoming internation	hal staff/what everyone brings to a	camp/siyyum <b>(Jay)</b> - Ki	kar Kiseh/WCR porch					
6:00 PM	6:45 PM	45 min			Dinner	r - Intro to Prayers and Blessings <b>(</b>	<b>J-Team)</b> - CO				Connect with Yael		
7:00 PM	8:00 PM	1hr			Le	adership Staff Orientation Prep/In	nternat'l Staff to Walmo	art			-		
8:00 PM	11:00 PM					Time off							
	11:00 PM												
Key LT:				Camp Locations									
Jay	Director	D 400	14/	Bayit - Main Building		Bayit - Main Building							
Samantha	Sr. Asst Dir	B-123		CR - West Collection Ro		B110 - Program							
Margi	Dir Health/Wellness	HC	CO	- Chadar Ochel (Dining I	Hall)	B111 - Operations							
Subie+	Community Care	B-124		UTL - Uptown Lounge		B124 - Community Care							
Kinga	Media Bonim UH	AC		SO - Solarium		B123 - Directors B125 - Reslife							
Lindsey				LIB - Library									
Shir	Shoreshim UH	D 405				Lower Library - Gesher (LL)							
Emma	Haifa Super JLife	B-125		(iKar Moed (MoMo Blea	,	Manage Organist Anto Oceation							
Yael		D 111	nn -	Kikar Keseh (Chair Squ	iare)	Mercaz Omanut - Arts Center							
Chessy Colin	Prog Director Log Director	B-111 B-110	N 4 N 4 N	lercaz Madah (Science	Cantar	Arts Center - Arts Office (AO) Arts Center - Media Lab (ML)							
	Lead Arts Mentor	AC		Madah (Science Cente	,	Aits Center - Media Lab (ML)							
Chris		AU		wadan (Science Cente									
			MO -	Mercaz Omanut (Arts C	enter)	Mirpa'ah - Health Center							
			1010 -	TR - Theatre									
			MS -	Mercaz Sport (Sports Ce	enter)								
				OFS - Off Site									

	Monday, June 16	3				Intention: Those V	Vho Sow					
Start Time	End Time	Duration	ResLife	Program	Community Care		J-Team	Media	Logistics	Arts	Faculty	
8:30 AM	9:10 AM	40 min			,	Breakfast - C						
9:15 AM	10:30 AM	1 hr	International Counselors Schedule Deep Dive - LL	Individual Work Time	Individual Work time	Individual Work Time/ Health Center Overview	Social media	tour of CAA	Meet with Jay	Finding the Tead	th Arts Team - achable Moments - AC	
10:30 AM	10:45 AM	15 min				Break						
10:45 AM	11:45 AM	1 hr		Active Liste	ning Skills ( <b>Jay &amp; Fac</b>	ulty) - SO		Meet with Sam	Team meeting	Curriculum Prep	Sort banners/ program setup	
11:45 AM	12:00 PM	15 min				Break						
12:00 PM	12:45 PM	45 min	Understanding and Utilizing Profiles ( <b>Subie</b> ) - Zoom/office	Meet with Sam	Understanding	and Utilizing Profiles ( <b>Subie</b> ) - Zoom/office	Meet with Jay	Being a Person of Support ( <b>Faculty</b> ) - Library	Airport Prep/ Being a Person of Support ( <b>Faculty</b> ) - Library	Understanding and Utilizing Profiles ( <b>Subie</b> ) - Zoom/office	Being a Person of Support ( <b>Faculty</b> ) - Library	
1:00 PM	1:45 PM	45 min				Lunch - CC	)	•				
1:50 PM	2:50 PM	1 hr				Menucha						
2:50 PM	3:20 PM	30 min	Unit Heads meet with Sam 1/2 counselors: International Staff Paperwork party ( <b>Lisa</b> ) - 123	Welcome Table (main lobby)	Community Care Team Meeting	Welcome Table (main lobby)	Songleader Meeting	Welcome Tab	le (main lobby)	Individual work	Faculty	
3:30 PM	4:00 PM	30 min	1/2 counselors: International Staff Paperwork party ( <b>Lisa</b> ) - 123/ Individual work time	Meet with Logistics	Welcome Table (main lobby)	Welcome Table (main lobby)	Welcome Table (main lobby)	Meet with Sam	Meet with Programming	time	Welcome/Arts Mentors Support/Internati	
4:10 PM	4:40 PM	30 min	Unit heads: Welcome Table (main lobby) Counselors: Meet with Yael	International Staff Paperwork party (Lisa) - 123	Chill bin prep	Welcome Table (main lobby)	International Counselors Meeting		taff Paperwork part ndividual work time	y ( <b>Lisa</b> ) - 123 /	onal Meeting	
4:40 PM	4:55 PM	15 min				break						
4:55 PM	5:55 PM	1 hr				Chana Rothman) Welcome Ther	me Mixer - MM/Outside					
6:00 PM	6:45 PM	45 min				Dinner - Intro to Prayers and Ble	essings <b>(J-Team)</b> - CO					
6:45 PM	7:00 PM	15 min				Song Session - Camp Faves	(songleaders) - CO					
7:00 PM	7:45 PM	45 min				Fire Drill / Crisis Response (Ja	y)- Outside or WCR			-		
7:45 PM	8:45 PM	1 hour		Tours and Mission-I	Driven Program App	roach <mark>(Samantha to appoint leac</mark>	lers) - WCR and Campu	IS		Arts them	ne program	
8:45 PM	9:00 PM	15 min				Break						
9:00 PM	10:00 PM	1 hour				Welcome Concert (Chana R	othman) - Theatre					
10:05 PM	10:15 PM	10 min				Siyyum/Bio Break (Jay & songled						
10:20 PM	11:00 PM	40 min			Sto	aff Lounge Opening Reception / N		۲L.				
	11:00 PM					Laila Tov - In Living	Spaces					
K I T.				0								
Key LT: Jay	Director			Camp Locations Bayit - Main Buildin	-	Bayit - Main Building						
Samantha	Sr. Asst Dir	B-123		- West Collection	•	B110 - Program						
Margi	Dir Health/Wellness	HC HC		Chadar Ochel (Dinir		B111 - Operations						
Subie+	Community Care	нс B-124		ITL - Uptown Lound	• /	B124 - Community Care						
Kinga	Media	AC		SO - Solarium	je	B123 - Directors						
Lindsey	Bonim UH	70		LIB - Library		B125 - Reslife						
Shir	Shoreshim UH			LID - LIDIALY		Lower Library - Gesher (LL)						
Emma	Haifa Super	B-125	KM Kik	kar Moed (MoMo B	oachors)	Lower Library - Gesner (LL)						
Yael	JLife	D-120		KK - Kikar Keseh (Chair Square) Mercaz Omanut - Arts Center								
Chessy	Prog Director	B-111	RK - Rikai Reseli (Chail Squa		Julie)	Arts Center - Arts Office (AO)						
	Log Director	B-111 B-110	MM - Me	rcaz Madah (Sciend	center)	Arts Center - Media Lab (ML)						
Colin		AC		ladah (Science Ce	,							
Colin Chris	Lead Arts Mentor											
Colin Chris	Lead Arts Mentor											
	Lead Arts Mentor		MO - M	ercaz Omanut (Arts	Center)	Mirpa'ah - Health Center						
	Lead Arts Mentor		MO - M	ercaz Omanut (Arts TR - Theatre	Center)	Mirpa'ah - Health Center						
	Lead Arts Mentor					Mirpa'ah - Health Center						

T	uesday, June 17					Intention: Be	coming a Community							
Start Time	End Time	Duration	ResLife	Program	Community Care		J-Team	Media	Logistics	Arts	Faculty			
8:10 AM	8:25 AM	15 min		<b>U</b>			e Values (faculty & songleader	s) - KM			ŕ			
8:30 AM	9:10 AM	40 min					rayers and Blessings (Jay) - CC							
9:15 AM	9:30 AM	15 min					oments (faculty) - Library							
9:35 AM	10:35 AM	1 hr					Part 1 (Yael & Puma) - MML							
10:35 AM	10:45 AM	10 min					Bio Break							
10:45 AM	11:30 AM	40 min				Embodied Consen	t (Faculty) - WCR/outside MM							
11:30 AM	11:40 AM	10 min					Break							
				NEW STAFF: Jewish 101 (Rabbi Dan/Yael) and open to interested returning staff - LL										
11:40 AM	12:15 PM	35 min					hering with Jay <del>8</del> Sam - Solarium,	/UL						
12:25 PM	1:00 PM	35 min			Buildi	ng Community ( <b>Lissie</b> )			Meet with Rabbi Dan	Individue	al Work Time			
1:00 PM	1:45 PM	45 min					Lunch - CO							
1:50 PM	2:50 PM	1 hr					Menucha							
2:55 PM	3:55 PM	1 hr				SCN Security	Training <b>(Cortney)</b> - MML							
4:00 PM	4:10 PM	10 min				Assuming Identities Ice	e Breaker <b>(Yael &amp; Emma)</b> - outs	ide						
4:15 PM	5:00 PM	45 min				Active Li	stening ( <b>Jay</b> ) - MML							
5:05 PM	5:50 PM	45 min				How Teams Work/What to	do When/Ombuds <b>(Samantha</b>	) - MML						
5:50 PM	6:00 PM	10 min				Dinr	ner Prep/ Break							
6:00 PM	6:45 PM	45 min				I	Dinner - CO							
6:50 PM	7:10 PM	20 min				Song Sessior	n <b>(songleaders) -</b> outside							
7:15 PM	7:35 PM	20 min				CampWide Comm	nunication <b>(Samantha) -</b> MML							
7:40 PM	8:10 PM	30 min				Circle Up <b>(</b> \$	Samantha) - MM lobby							
8:10 PM	8:20 PM	10 min					Bio break							
8:20 PM	8:50 PM	30 min				Clipboard Dec	orating ( <b>Samantha</b> ) - WCR							
8:55 PM	9:10 PM	15 min				Siyyum <b>(faculty 8</b>	songleaders) - outside MM							
9:10 PM	9:30 PM	20 min		unpack Siyyum - or discuss throughout										
9:30 PM	10:00 PM	30 min	Laila Tov Activities			Team	meetings/ unpacking the day	together						
10:00 PM	11:00 PM	1 hour	(unit boade) Dormo			Pers	onal Time or Off							
	11:00 PM	I		Laila Tov - in living spaces										
(ey LT:				Camp Locations										
ау	Director			Bayit - Main Building		Bayit - Main Building								
Samantha	Sr. Asst Dir	B-123	V	VCR - West Collection Roo	om	B110 - Program								
/largi	Dir Health/Wellness	HC	CC	) - Chadar Ochel (Dining H	Hall)	B111 - Operations								
ubie+	Community Care	B-124		UTL - Uptown Lounge		B124 - Community Care								
inga	Media	AC		SO - Solarium		B123 - Directors								
indsey.	Bonim UH			LIB - Library		B125 - Reslife								
Shir	Shoreshim UH					Lower Library - Gesher (LL)								
Imma	Haifa Super	B-125	KM -	KiKar Moed (MoMo Blead	chers)									
'ael	JLife		KK	Kikar Keseh (Chair Squ	are)	Mercaz Omanut - Arts Cente	r							
hessy	Prog Director	B-111				Arts Center - Arts Office (AO)								
Colin	Log Director	B-110	MM -	Mercaz Madah (Science C	Center)	Arts Center - Media Lab (ML)								
Chris	Lead Arts Mentor	AC	MML - Merca	az Madah (Science Center	r) Lecture Hall									
			MO	- Mercaz Omanut (Arts Ce	enter)	Mirpa'ah - Health Center								
				TR - Theatre										
			MS	- Mercaz Sport (Sports Ce	enter)									
				OFS - Off Site										

We	dnesday, June	18				Intention: Learning Fro	om Each Other (	('25)						
Start Time	End Time	Duration	ResLife	Program	Community Care		J-Team	Media	Logistics	Arts	Faculty			
8:10 AM	8:25 AM	15min			· · ·	Mo Moments (faculty 8	songleaders) - KM							
8:30 AM	9:10 AM	40 min				Breakfas	t - CO							
9:15 AM	10:15 AM	1 hr	Universal	Design <b>(Yael &amp; Emr</b>	na) - MML	Individual Work Time	Universal Design ( <b>Yael &amp; Emma</b> ) - MML	Individual Work Time	Universal Design ( <b>Yael</b> <del>8</del> Emma) - MML	Final touches for E Through A				
10:15 AM	10:30 AM	15 min				Bio Bre	eak							
10:30 AM	11:30 AM	1 hr				Working with Others ( <b>Ia/Puma/Leah</b> ) - WCR	2			Learn about Shabba prep for Shabbat				
11:45 AM	12:45 PM	1 hr				Exploring Judaism Through Art I	<mark>(Arts Mentors)</mark> - Arts Spa	ices						
12:45 PM	1:00 PM	15 min				Bio Bre								
1:00 PM	1:45 PM	45 min				Lunch -								
1:50 PM	2:50 PM	1 hr				Menuc								
2:55 PM	3:10 PM	15 min			Opening Number Rehearsal (Jay) - Music Room/Library									
3:15 PM	4:15 PM	1 hr			URJ REDI Training Part 2 <b>(Yael &amp; Puma)</b> - MML									
4:15 PM	4:25 PM	10 min			Explain Celebration of Diversity/Dinner Planning + Break									
4:25 PM	5:25 PM	1 hr		URJ Boundaries/Campsafe ( <b>Jay)</b> - MML Boundaries & REDI Unpacking: I'm Reluctant To Intervene ( <b>Jay &amp; Subie)</b> - MM lobby/outside										
5:30 PM	5:55 PM	25 min			B			e) - MM lobby/outside						
6:00 PM	6:45 PM	45 min		Celebration of Diversity Planning Dinner - CO										
7:00 PM	8:30 PM	1 hr 30 min				Shabbat Arts Prep								
8:30 PM	8:45 PM	15 min		Break										
8:45 PM	9:15 PM	30 min				Siyyum <b>(faculty &amp; so</b>	ongleaders) - SO							
9:30 PM	9:45 PM	:45 PM 15 min Laila Tov Activities (unit heads) - dorms Team meetings/ unpacking the day together Team meetings/ unpacking the day together Team meetings/ unpacking the day together												
9:45 PM	10:10 PM	25min	Daily Logs <b>(Subie) -</b> dorms	day together	Daily Logs <b>(Subie) -</b> dorms									
	11:00 PM					Laila Tov - In Liv	ving Spaces							
Keel T				0										
Key LT:	Director			Camp Locations	-	Devit Main Duilding								
Jay Samantha	Sr. Asst Dir	B-123		Bayit - Main Building R - West Collection F	•	Bayit - Main Building B110 - Program								
	Dir Health/Wellness	HC HC		Chadar Ochel (Dinin		B110 - Program B111 - Operations								
Subie+	Community Care	нс В-124		JTL - Uptown Loung	• ,	B124 - Community Care								
Kinga	Media	AC		SO - Solarium	6	B123 - Directors								
Lindsey	Bonim UH	7.0		LIB - Library		B125 - Reslife								
Shir	Shoreshim UH	-		2.12 2.12.13.1		Lower Library - Gesher (LL)								
Emma	Haifa Super	B-125	KM - Kik	kar Moed (MoMo Bl	eachers)									
Yael	JLife	2.20		KK - Kikar Keseh (Chair Square) Mercaz Omanut - Arts Center										
Chessy	Prog Director	B-111				Arts Center - Arts Office (AO)								
Colin	Log Director	B-110	MM - Mei	rcaz Madah (Scienc	e Center)	Arts Center - Media Lab (ML)								
Chris	Lead Arts Mentor	AC		/adah (Science Cer	,									
		-			,									
			MO - Mercaz Omanut (Arts Center)			Mirpa'ah - Health Center								
				TR - Theatre										
			MS - M	ercaz Sport (Sports	Center)									
				OFS - Off Site										

Th	ursday, June '	19			Inte	ention: Mental He	alth ('25)					
Start Time	End Time	Duration	ResLife	Program	Community Care	Health & Wellness	J-Team	Media	Logistics	Arts	Faculty	
8:10 AM	8:25 AM	15min			Mo Moment	s/Juneteenth (faculty &	songleaders) - KM					
8:30 AM	9:10 AM	40 min			Breakf	ast and Shabbat Prep S	Sign-Ups - CO					
9:20 AM	10:00 AM	40 min	YMHFA/ Backpocket games for those who are trained		YMHFA/Individual Work Time with	Individual Work Time	Individual Work	Individual Mork	Individual Work Time with help	Youth Mental Health First	Back Pocket Games	
10:00 AM	11:50 AM	2.5 hrs	Youth Mental Health First Aid Training - Part 1/ Support set up for other teams	YMHFA - MML	help from counselors	with help from counselors	Time	Time	from counselors	Aid Training / Individual work time	Check in with Colin about Signage Setups	
11:50 AM	12:00 PM	10 min		Buffer for YMHFA/ Bio Break								
12:00 PM	12:30 PM	30 min				What's a Gesher ( <b>Emma</b> )	) - WCR					
12:30 PM	1:00 PM	30 min		Theme Art Project <b>(Jay)</b> - W	/CR		Songleaders Meet	Theme Art Pro	ject <b>(Jay)</b> - WCR	Flexible	Theme Arts Project ( <b>Jay</b> ) WCR	
1:00 PM	1:45 PM	45 min				Lunch - CO				-		
1:50 PM	2:25 PM	35 min				Menucha						
2:30 PM	5:15 PM	2 hrs 45 min		Youth Mental He	ealth First Aid Training	or OFF (those off return	n at 5:00PM) - MML				Check in with Subie about Health Setups	
5:15 PM	5:35 PM	20 min				Break						
5:45 PM	6:30 PM	45 min				Travel Time						
6:30 PM	9:00 PM	2.5 hrs			S	Staff Night Out (includes	s dinner)					
9:00 PM	9:45 PM	45 min				Travel Time						
9:45 PM	10:00 PM	15 min			Siyyum/Ju	uneteenth - Where We A	Are ( <b>songleaders</b> )					
10:15 PM	10:30 PM	15 min	Laila Tov Activities <b>(unit heads)</b> - dorms			Team Meeting	gs/unpacking the dc	ly together				
	12:00 AM					Laila Tov - in living sp	aces					

	10 AM 8:25 AM 15 r   :30 AM 9:10 AM 40 r   :15 AM 10:25 AM 1 hr 10   0:25 AM 10:35 AM 10 r   0:35 AM 11:35 AM 1 hr					Intention: MESS	H into Shabbat								
Start Time	End Time	Duration	Reslife	Program	Community Care	Health & Wellness	J-Team	Media	Logistics	Arts	Faculty				
8:10 AM	8:25 AM	15 min			· · ·	Mo Moments (faculty 8	<del>-</del> Songleaders) - KM				·				
8:30 AM	9:10 AM	40 min				Breakfas	st - CO								
9:15 AM	10:25 AM	1 hr 10 min				URJ MESSH Training (Subie/E	Dave Brown content) - MM	L							
10:25 AM	10:35 AM	10 min				Bio Br	eak								
10:35 AM	11:35 AM	1 hr				URJ MESSH Training (Suble/E	Dave Brown content) - MM	L							
11:40 AM	12:55 PM	1 hr 15 min		Shabbat Arts Prep <b>(arts mentors)</b> - MM/Arts Spaces											
1:00 PM	1:45 PM	45 min				Lunch	- CO								
1:50 PM	2:10 PM	20 min				Group Photo in Tie Dye	(Kinga) - WCR Porch								
2:15 PM	3:30 AM	1 hr 15 min				Camp/ Not Camp <b>(Subi</b>	e 8 Sam) - WCR Porch		and 1						
3:30 PM	4:00 PM	30 min	Co-Assignments/ Contract Prep - KK	Individual Work/	Individual Work Time	Individual Work Time	Flow of Kabbalat Shabbat ( <b>Yael, Chris 8</b>	Document Co assignments/ Test Streaming for Shabbat	Flow of Kabbal	at Shabbat <b>(Ya</b> TR	el, Chris <del>&amp;</del> Jay) -				
4:00 PM	4:30 PM	30 min	Co-Contracts - SO	Team Time			<b>Jay</b> ) - TR	Service - TR		IIX					
4:30 PM	5:55 PM	1 hr 25 min				Menua ResLife Move E Personal Sho	Dorm Spaces								
6:00 PM	7:10 PM	1 hr 10 min		Kabbalat Shabbat & Dinner - WCR Porch/CO											
7:10 PM	7:20 PM	10 min		Faculty Introduce Shir Hamalot/transtion											
7:20 PM	7:30 PM	10 min				transi	tion								
7:30 PM	8:55 PM	1 hr 40 min				Shabbat T'fillah and S	Shabbat Shira - TR								
8:55 PM	9:55 PM	1 hr				Oneg Shabb	pat - WCR								
					Values in Ac	tion: Bracelet Ceremony Explanc		<b>y &amp; Subie )</b> - Library							
	10:00 PM					Time									
	12:00 AM			Laila Tov - in living spaces											
Key LT:			(	Camp Location	IS										
Jay	Director			ayit - Main Build		Bayit - Main Building									
Samantha	Sr. Asst Dir	B-123		· West Collectio	0	B110 - Program									
Margi	Dir Health/Wellness	НС	CO - Ch	adar Ochel (Dir	ning Hall)	B111 - Operations									
Subie+	Community Care	B-124	UT	L - Uptown Lou	nge	B124 - Community Care									
Kinga	Media	AC		SO - Solarium		B123 - Directors									
Lindsey	Bonim UH			LIB - Library		B125 - Reslife									
Shir	Shoreshim UH					Lower Library - Gesher (LL)									
Emma	Haifa Super	B-125	KM - KiKa	r Moed (MoMo	Bleachers)										
Yael	JLife		KK - Kik	ar Keseh (Chai	r Square)	Mercaz Omanut - Arts Center									
Chessy	Prog Director	B-111				Arts Center - Arts Office (AO)									
Colin	Log Director	B-110	MM - Merc	az Madah (Scie	nce Center)	Arts Center - Media Lab (ML)									
Chris	Lead Arts Mentor	AC	MML - Mercaz Madah (Science Center) Lecture Hall												
			NO. N.			Minus Isla III alth Osurtur									
			MO - Mer	caz Omanut (A	rts Center)	Mirpa'ah - Health Center									
				TR - Theatre											
			MS Mor	caz Sport (Spor	ts Center)										
				OFS - Off Site											

S	8:30 AM 9:10 AM 40 r   9:30 AM 11:00 AM 1.5   11:10 AM 11:40 AM 30 r   11:40 AM 12:10 PM 30 r   12:15 PM 12:45 PM 30 r   1:00 PM 1:45 PM 45 r   1:45 PM 2:30 PM 45 r   2:40 PM 3:55 PM 1 hr 1   4:00 PM 6:00 PM 4 h   6:00 PM 8:00 PM 9:30 PM   9:00 PM 9:30 PM 30 r					Intention: S	Shabbos!				
Start Time		Duration	ResLife	Program	Community Care	Health & Wellness	J-Team	Media	Logistics	Arts	Faculty
8:30 AM	9:10 AM	40 min				Rolling Breakfast - Must	Be In CO by 9:00	)am			-
9:30 AM	11:00 AM	1.5 hrs			Sł	habbat Morning T'fillah and Kiddu	sh (faculty & son	gleaders) - TR			
11:10 AM	11:40 AM	30 min						Team Work Time	e/Leadership with	Unpacking Sh Discussion <b>(C</b>	abbat/Blessing hris <b>&amp; faculty)</b> - SO
11:40 AM	12:10 PM	30 min		Behin	d Closed Doors <b>(Sam</b>	& faculty) - Dorms	Behind Closed Doors - Offices/Dorms - Individual Work Time			Behind Closed Doors <b>(Sam &amp;</b> <b>faculty)</b> - Dorms	
12:15 PM	12:45 PM	30 min		Opening Number Rehearsal (Jay) - Library							
1:00 PM	1:45 PM	45 min		Lunch - CO							
1:45 PM	2:30 PM	45 min		Sharing the Israeli Perspective (Faculty & Shlichim) - MML							
2:40 PM	3:55 PM	1 hr 15 min				Living in a Bubble ( <b>Sam</b>	antha) - WCR porc	h			
4:00 PM	6:00 PM	4 hrs				Staff OFF LT OFF @					
6:00 PM											
8:00 PM	8:45 PM	45 min		Team Dinners - Offsite Havdallah & Folk Night - <b>(Rabbi Wainer &amp; songleaders)</b> - SO							
9:00 PM	9:30 PM	30 min	Evening Program	n walk through			individual	work time			
9:35 PM	10:05 PM	30 min	Paper Campers	individual work	Paper Campers	individual work ti	me	Paper Campers	ir	ndividual work ti	me
10:10	10:35	15 min	Laila Tov Activities	time		-	Individual	work time	•		
	11:00 PM					Time	Off				
	12:00 AM					Curfe	W				
Key LT:				Camp Locations							
Jay	Director		E	Bayit - Main Buildir	ng	Bayit - Main Building					
Samantha	Sr. Asst Dir	B-123	WCR	- West Collection	Room	B110 - Program					
0	Dir Health/Wellness	HC	CO - C	hadar Ochel (Dini	ng Hall)	B111 - Operations					
Subie+	Community Care	B-124	U	TL - Uptown Loun	ge	B124 - Community Care					
Kinga	Media	AC		SO - Solarium		B123 - Directors					
Lindsey	Bonim UH			LIB - Library		B125 - Reslife					
Shir	Shoreshim UH					Lower Library - Gesher (LL)					
Emma	Haifa Super	B-125	KM - Kik	ar Moed (MoMo B	Bleachers)						
Yael	JLife		KK - K	kar Keseh (Chair	Square)	Mercaz Omanut - Arts Center					
Chessy	Prog Director	B-111				Arts Center - Arts Office (AO)					
Colin	Log Director	B-110		caz Madah (Scien	,	Arts Center - Media Lab (ML)					
Chris	Lead Arts Mentor	AC	MML - Mercaz N	ladah (Science Ce	enter) Lecture Hall						
			MO - Me	ercaz Omanut (Art	s Center)	Mirpa'ah - Health Center					
				TR - Theatre		· ·					
			MS - Me	ercaz Sport (Sport	s Center)						
				OFS - Off Site							

					PF	RIDE Day					
	Sunday, June 2	2				Intention: Pride/D	ay in the Life				
Start Time	End Time	Duration	ResLife	Program	Community Care	Health & Wellness	J-Team	Media	Logistics	Arts	Faculty
8:10 AM	8:25 AM	15 min				Mo Moments: Pride (faculty	8 songleaders) - K	M			· · · ·
8:30 AM	9:10 AM	40 min				Breakfast	CO				
9:15 AM	10:00 AM	45 min	Nikayon/Er	ev Prep							
			Floor Meeting (unit		-						
10:00 AM	10:05 AM	5 min	Transit					Media for		Day in the	e Life
10:05 AM	10:50 AM	45 min	KinArts (Ches		Day In The Life	Day In The Life	Day In The Life	Day In The Life	Day in the Life		
10:50 AM	10:55 AM	5 min	Transit								
10:55 AM	11:40 AM	45 min	Arts Majors - Electives/ Bunk Night <b>(C</b>							Arts Major Electives <b>(Ch</b>	
11:40 AM 11:45 AM 5 min Transition											
Electives (Burgly Night (Cheen) B/C, W/CD								Media for		Electives (Che	ssv) - B/S
11:45 PM	12:30 PM	45 min	Arts Majors -		Day In The Life	Day In The Life	Day In The Life	Day In The Life	Day in the Life	Arts Major	s - O/G
12:30 PM	1:00 PM	30 min				Chofesh/ Pride Pic -	Meet in WCR				
1:00 PM	1:45 PM	45 min				Lunch - C	0				
1:50 PM	2:50 PM	1 hr				Menuch	a				
2:50 PM	3:25 PM	35 min	Debrief Day In Th	ne Life - floors	Debrief	Debrief	Debrief	Debrief	Debrief	Debri	ef
3:25 PM	3:50 PM	25 min	What Are Camper Profiles - and what they		What Are Camper Profiles - and what they					What Are Camp and what they will a	
0.20111	0.00111	2011	will and won't tell you (Subie) - Library		will and won't tell you (Subie) - Library	_				(Subie) - L	
			Bonim/Shoreshim		Bonim/Shoreshim						
3:55 PM	4:35 PM	40 min	Camper Profiles (Suble) - Library	Individual Work	Camper Profiles (Suble) - Library		Individual Work	Upload	Individual Work	Bonim/Shoreshim Camper Profiles	
3.33 FI1	4.55 FI1	4011111	Olim/Gesher	Time	Olim/Gesher	Individual Work Time	Time	Photo/Video	Time	(Subie) - Library	
			Schedules (Sam) - SO		Schedules (Sam) - SO						Individual Wor
			Olim/ Gesher - Camper		Olim/ Gesher - Camper						Time
			Profiles (Subie) - Library		Profiles (Suble) - Library					Olim/ Gesher -	
4:35 PM	5:15 PM	40 min				-				Camper Profiles (Subie) - Library	
			Bonim/Shoreshim Schedules (Sam) - SO		Bonim/Shoreshim Schedules <b>(Sam)</b> - SO					(Suble) - Library	
5:15 PM	5:55 PM	40 min	Floor & Door Decs			Dinner Prep/Break				Debri	ef
6:00 PM	6:45 PM	45 min				Dinner - (	0				
6:50 PM	7:30 PM	40 min	Unpacking Camper Profiles/ Skill Building <b>(Subie)</b> - SO	Individual Work Time	Unpacking Camper Profiles/ Skill Building (Suble) - SO		Individual Work Tir	ne		Unpacking Campe Building <b>(Su</b> l	
7:30 PM	8:00 PM	30 min				The First 6s <b>(San</b>	N-Librany				
8:00 PM	8:45 PM	45 min				Opening Number Rehearsal/ F	· · ·	1-50			
8:45 PM	9:00 PM	15 min				Celebration of Div		,			
9:00 PM	10:00 PM	1 hr				Celebration of Diversity (Ja		-			
							-				
10:00 PM	10:15 PM	15 min				Siyyum - PRIDE! Kikar Kise		•			
	10:15 PM					Time of					
	12:00 AM					Laila Tov - in livir	ig spaces				1
Key LT:				Camp Locations							
lay	Director			Bayit - Main Building		Bayit - Main Building					
Samantha	Sr. Asst Dir	B-123		R - West Collection F		B110 - Program					
Margi	Dir Health/Wellness	HC HC		Chadar Ochel (Dining		B111 - Operations					
Subie+	Community Care	B-124		UTL - Uptown Loung		B124 - Community Care					
Kinga	Media	AC		SO - Solarium	-	B124 - Community Care B123 - Directors					
indsey	Bonim UH	7.0		LIB - Library		B125 - Reslife					
Shir	Shoreshim UH			LID - LIDIALY		Lower Library - Gesher (LL)					
Emma	Haifa Super	B-125	KM - Ki	Kar Moed (MoMo Ble	achers)	Long, Library - Oconor (LL)					
/ael	JLife	5 120		Kikar Keseh (Chair S		Mercaz Omanut - Arts Center					
Chessy	Prog Director	B-111	14(-1			Arts Center - Arts Office (AO)					
Colin	Log Director	B-110	MM - Me	ercaz Madah (Science	e Center)	Arts Center - Media Lab (ML)					
	Lead Arts Mentor	AC		Madah (Science Cen							
Chris											
Chris											
Chris			MO - M	lercaz Omanut (Arts	Center)	Mirpa'ah - Health Center					
Chris			MO - N	lercaz Omanut (Arts TR - Theatre	Center)	Mirpa'ah - Health Center					
Chris			MO - N	lercaz Omanut (Arts TR - Theatre	Center)	Mirpa'ah - Health Center					
Chris						Mirpa'ah - Health Center					

	Monday, June 2	3				Intentio	on: Reap in joy				
Start Time	End Time	Duration	ResLife	Program	Community Care	Health & Wellness	J-Team	Media	Logistics	Arts	Faculty
8:30 AM	9:10 AM	40min		<b>.</b>	•		g Breakfast - CO				
9:15 AM	9:30 AM	15 min					ents - (faculty) - KM				
9:35 AM	10:35 AM	1 hr	Holy *&%\$ I'm A Counselor- <b>(Subie)</b>	Department Meeting Zoom	Department Meeting	Department Meeting	Department Meeting	Department Meeting	Department Meeting	Department Meeting	Faculty Meeting
10:35 AM	10:50 AM	15 min					Bio Break				
10:50 AM	11:35 AM	45 min				Self Care (Sub	<b>ie &amp; Margi)</b> - MM Outside	9			
11:40 AM	12:00 PM	20 min				Opening Num	ber Rehearsal <b>(Jay)</b> - KN	1			
12:00 PM	12:10 PM	10 min					Bio Break				
12:10 PM	12:55 PM	45 min				Noise Ninja	s (Emma/Yael) - WCR				
1:00 PM	1:45 PM	45 min					Lunch				
1:50 PM	2:50 PM	1 hr				Menucha/D	orm Staff Turn in Meds				
2:55 PM	3:45 PM	50 min	Floor Decorations/ Door Decorations				Individual Work	Time			
3:50 PM	4:10 PM	20 min				High Level Overview	of Opening Day <b>(Sam)</b> -	Library			
4:10 PM	4:30 PM	20 min		Di	etail by Assignment & S	Station		Edit/Post Welcome Song Video	Detai	l By Assignment & Statio	n
4:35 PM	4:45 PM	10 min					Bio Break				
4:50 PM	5:35 PM	45 min			Ad	vice From our Returners/Epiper	training/What's left ( <b>Ja</b>	<b>y &amp; Samantha</b> ) - MML			
5:35 PM	5:55 PM	20 min				More Q&A with Directors,	/Bio Break ( <b>Jay &amp; Sama</b>	ntha) - MML			
6:00 PM	6:45 PM	45 min				[	Dinner - CO				
6:45 PM	7:00 PM	15 min				Song Se	ssion (songleaders)				
7:05 PM	7:50 PM	45 min				Dancing with Discomfort/ B	uilding the Playlist (Yael	<b>/Emma</b> ) - TBD			
8:00 PM	9:00 PM	1 hr					ns and Program Space Day Space Set-Ups ork Time & Faculty Oriel				
9:00 PM	10:00 PM	1 hr				Finding Your Why: Final Chai	ge and Siyyum <b>(Jay)</b> - Li	ibrary/Solarium			
1	0:15 PM					CAAm's Birthday Party	/Faculty Welcome Prog	ram - UTL			
	11:00 PM						Laila Tov				
Key LT:				Camp Locations							
Jay	Director			Bayit - Main Building		Bayit - Main Building					
Samantha	Sr. Asst Dir	B-123	W	/CR - West Collection Room	n	B110 - Program					
Margi	Dir Health/Wellness	HC	CC	- Chadar Ochel (Dining Ha	all)	B111 - Operations					
Subie+	Community Care	B-124		UTL - Uptown Lounge		B124 - Community Care					
Kinga	Media	AC		SO - Solarium		B123 - Directors					
Lindsey	Bonim UH			LIB - Library		B125 - Reslife					
Shir	Shoreshim UH					Lower Library - Gesher (LL)					
Emma	Haifa Super	B-125	KM -	KiKar Moed (MoMo Bleach	iers)						
Yael	JLife		КК	- Kikar Keseh (Chair Squar	re)	Mercaz Omanut - Arts Cente	r				
Chessy	Prog Director	B-111				Arts Center - Arts Office (AO)					
Colin	Log Director	B-110	MM -	Mercaz Madah (Science Ce	enter)	Arts Center - Media Lab (ML)					
Chris	Lead Arts Mentor	AC	MML - Merca	z Madah (Science Center)	Lecture Hall						
			МО	- Mercaz Omanut (Arts Cen	iter)	Mirpa'ah - Health Center					
				TR - Theatre			_				
			MS	- Mercaz Sport (Sports Cen	ter)						
				OFS - Off Site							